YUMI™ Lashes

YUMI™Lashes ripsien kestotaivutus, eli lash lift, on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

Mikä on YUMI™Lashes -ripsien kestotaivutus?

YUMI™Lashes -ripsien kestotaivutus eli lash lift- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Mitä YUMI™ Lashes -hoidossa tehdään?

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonimuoteille, joita on erikokoisia eri pituisille ripsielle. Muottien, tuotteiden ja erityisen tekniikan avulla ripset taivutetaan haluttuun asentoon.

Kuinka kauan YUMI™ Lashes -kestotaivutuksen tekeminen kestää?

YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoito kestää vain 60-90minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Kuuluuko YUMI™ Lashes -kestotaivutukseen ripsien kestovärjäys?

Ilman muuta! YUMI™ Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! Ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.

Onko YUMI™ Lashes -hoidolle ikäraja?

Kyllä on. YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

Mitä hyötyä minulle on YUMI™ Lashes -kestotaivutuksesta?

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. YUMI™ Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä.

Kuinka usein YUMI™ Lashes -käsittelyn voi uusia?

YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Miten ja miksi kestotaivutushoidon vaikutus loppuu?

YUMI™ Lashesin vaikutus loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana. Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset.

Milloin ja missä  YUMI™Lashes on syntynyt?

YUMI™Lashes -kestotaivutus syntyi Ranskassa vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. YUMI™Lashes lash lift on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

YUMI™ Lashes on luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

YUMI™Lashes kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet

Näillä ohjeilla saat ripsesi pysymään kauniimpina pidempään

  • Älä kastele ripsiäsi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
  • Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
  • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
  • Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Lisätietoja
YUMI™ Lashes kestotaivutuksesta
löydät täältä.

Laajan ja mittavan vesivahingon vuoksi, joudumme suruksemme sulkemaan Fenix Beauty Academyn korjausremontin ajaksi.

Joudumme tilojen käyttökelvottomuuden takia perumaan kaikki asiakkaidemme varatut ajat.

Vesivahinko keskeyttää myös opiskelijoidemme harjoittelujaksot. Olemme tilanteesta erittäin surullisia ja pahoillamme asiakkaille aiheutuvista aikojen peruutuksista. 

Opetushoitolamme ollessa tauolla, muut kolme Kauneuskeskus Fenixin kauneushoitolaa palvelevat sinua:

Ystävällisesti muistutamme, että kolme muuta hoitolaamme eivät palvele opiskelijatyöhinnoin vaan näissä toimipisteissä sinua palvelevat kauneudenhoidon ammattilaiset.

Viestimme toimintamme jatkosta pian ja toivomme, että palaatte nauttimaan laadukkaista ja edullisista kauneushoidoista opetushoitolaamme, kun se on remontin jälkeen entistä ehompi.