YUMI™ Brows

YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen. YUMI™ Brows kulmakarvojen laminoinnilla saat kulmakarvoistasi huomattavasti pelkkää kestovärjäystä näyttävämmät.

YUMI™ Brows kulmien laminointia teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

Mikä on YUMI™ Brows -kulmien laminointi?

YUMI™ Brows -kulmien laminointi ei brow lift -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

Mitä YUMI™ Brows -hoidossa tehdään?

YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Ovatko kulmakarvani laminoinnin jälkeen halutussa asennossa 24/7?

Eivät ole. Aivan kuten mikä tahansa kemiallisesti käsitelty karva, esim. permanentattu hius tai kestotaivuteut ripset, myös brow lift -käsitellyt kulmat vaativat huolenpitoa. Huolenpito on helppoa ja vaivatonta, kulmakarvojen harjaaminen asentoonsa päivittäin riittää. Lisäksi suosittelemme kosteuttavan ja ravitsevan kotihoitotuotteen ostamista kotiin. Se on erittäin riittoisa väritön tuote, joka sopii hoitoaineeksi niin ripsille kuin kulmille.

Mitä hyötyä minulle on YUMI™ Brows -kulmien laminoinnista?

YUMI™ Brows kulmakarvojen laminoinnilla saat kulmakarvoistasi huomattavasti pelkkää kestovärjäystä näyttävämmät.

Voivatko YUMI™ Brows -tuotteet vahingoittaa kulmakarvojani?

Hoidossa ei ole kyse pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan brow lift on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows kulmakarvojen laminointi ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

Lisätietoja
YUMI™ Brows kulmien laminoinnista löydät täältä.

Laajan ja mittavan vesivahingon vuoksi, joudumme suruksemme sulkemaan Fenix Beauty Academyn korjausremontin ajaksi.

Joudumme tilojen käyttökelvottomuuden takia perumaan kaikki asiakkaidemme varatut ajat.

Vesivahinko keskeyttää myös opiskelijoidemme harjoittelujaksot. Olemme tilanteesta erittäin surullisia ja pahoillamme asiakkaille aiheutuvista aikojen peruutuksista. 

Opetushoitolamme ollessa tauolla, muut kolme Kauneuskeskus Fenixin kauneushoitolaa palvelevat sinua:

Ystävällisesti muistutamme, että kolme muuta hoitolaamme eivät palvele opiskelijatyöhinnoin vaan näissä toimipisteissä sinua palvelevat kauneudenhoidon ammattilaiset.

Viestimme toimintamme jatkosta pian ja toivomme, että palaatte nauttimaan laadukkaista ja edullisista kauneushoidoista opetushoitolaamme, kun se on remontin jälkeen entistä ehompi.