Edulliset vartalohoidot

Hemmotteleva hieronta, lempeä kosketus, rauhallinen musiikki ja hämyinen valaistus. Oivallinen reseptimme kehon ja mielen rentouttamiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen.

Vartalohoitotarjonnastamme löydät ihanan rentouttavat, tuoksuöljyillä tehtävät kokovartalohieronnat, kuumakivihieronnan, intialaisen päähieronnan sekä bambukeppihieronnan.

Kuumakivihieronta

Rentouttava kuumakivihieronta on stressiä laukaiseva ja nautinnollinen hetki keholle ja mielelle.

Kuumakivihieronta eli hot stone -hieronta, on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hyvänolonhoito. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Hieronta on miellyttävää ja kivutonta. Kylmistä jaloista kärsiville sekä vilukissoille kuumakivihoito on ihanteellinen varsinkin talviaikaan.

Rentouttava tuoksuhieronta

Hemmotteleva hieronta kokovartalohierontana tai selkähierontana.

Hemmotteleva hieronta, lempeä kosketus, rauhallinen musiikki ja hämyinen valaistus. Oivallinen reseptimme kehon ja mielen rentouttamiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen. Kaikki vartalohoitomme ovat ihanien kosmetologiopiskelijoidemme suorittamia hellävaraisia kosmeettisia hemmotteluhierontoja. Hieronnoilla ei pyritä lihasjumien avaamiseen tai syvien kudosten muokkaamiseen, vaan rentouttavaan hellään käsittelyyn, stressin lievittämiseen ja hemmotteluun. Rentouttavia hierontoja teemme tuoksuöljyillä kokovartalo- tai selkähierontana. Hieronnat saatavana luonnollisesti myös tuoksuttomalla öljyllä.

Aromahieronta

Aromahieronta on lempeä ja rentouttava kokovartalon hierontahoito

Aromahieronta perustuu eteeristen öljyjen vaikutuksen ja hoidon tarkoituksena on rentouttaa kehoa ja saada jännitystiloja laukeamaan. Aromahieronta on selvästi klassista hierontaa kevyempää sivelyhierontaa, jossa eteeristen öljyjen tuoksulla on suuri merkitys. Eteeristen öljyjen vaikutuksen sanotaan ulottuvan sekä ihon että hengityksen kautta aina keskushermostoon asti. Aromahieronnoissamme valittavanasi ovat kolme erilaista eteeristen öljyjen sekoitusta, rentouttava, nestettä poistava ja virkistävä.

Lymfabootsit

Lymfaboots -laitteella toteutettu lymfaattinen hieronta poistaa kehosta ylimääräistä turvotusta ja keventää ja virkistää kehoa.

Hoito on kevyt, kivuton ja turvallinen. Lymfahieronta parantaa vastustuskykyä, virkistää, ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Sarjahoitona lymfaboots-hoitoa suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8–15 kertaa. Hoito voidaan toteuttaa myös vartalo- tai kasvohoitojen yhteydessä. Hoito sopii perusterveelle ihmiselle. Lymfaboots hoito keventää oloa, parantaa kudosten laatua ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä poistamalla ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita.

Huomioithan, että kaikki vartalohierontamme tai hemmottelupaketteihin sisältyvät hierontaosuudet, ovat kosmetologiopiskelijoidemme suorittamia hellävaraisia kosmeettisia hemmotteluhierontoja. Hieronnoilla ei pyritä lihasjumien avaamiseen tai syvien kudosten muokkaamiseen, vaan rentouttavaan hellään käsittelyyn, stressin lievittämiseen ja hemmotteluun. Hemmotteleva hieronta, lempeä kosketus, rauhallinen musiikki ja hämyinen valaistus, ovat reseptimme kehon ja mielen rentouttamiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen. Tähän pyrimme hieronnoissamme ja hemmottelupaketeissamme ja siksi hierontamme ovat enemmänkin lempeää sivelyhierontaa, kuin lihaksiin kohdistuvaa syväkudoshierontaa.

Huomioithan, että hieronta-aika, esim. 60 min, sisältää aina asiakkaan saapumisen hoitolaan, riisumisen, pukemisen, kassatoiminnot ja mahdollisen uuden ajanvarauksen. ”Hieronta 60 min”-hoidossa itse hierontaan käytetty aika ei siis koskaan ole täysi 60 minuuttia.

Opiskelijat ovat siirtyneet viettämään koulujen lukuvuosiaikataulun mukaista kesälomaa ja palaavat työssäoppimisjaksoilleen jälleen elokuun alkupuolella.

Mikäli opiskelijahoitolan lahjakorttinne vanhenee kesä-heinäkuun aikana, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 050 540 6544 tai sähköpostitse info@fenixbeautyacademy.fi

The students are on their summer holidays, as part of the school semester schedule, and they will return to their training periods again in early August.

If your student salon gift card expires during the June-July period, please contact our customer service team on 050 540 6544 or email info@fenixbeautyacademy.fi