Edulliset kasvohoidot

”Perinteisten” kasvohoitojemme ytimenä toimii hemmottelukasvohoito, johon elementtäjä lisäämällä syntyvät täydellinen kasvohoito, Luxus-kasvohoito ja Tuhkimo-kasvohoito.

Hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Hemmottelu­kasvohoito

Hemmotteleva kasvohoito eroaa täydellisestä kasvohoidosta vain ihonpuhdistusosuuden puuttumisella.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Täydellinen kasvohoito

Suosituin kasvohoitomme, joka sisältää kaiken tarpeellisen ihosi hoitamiseksi.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaanisesti TAI ultraäänellä) TAI timanttimikrohionta, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Luxus kasvohoito

Täydellisen kasvohoidon pidempi ja hemmottelevampi versio.

Hemmottelukasvohoidon sisällön lisäksi ihonpuhdistus tai timanttimikrohionta, rentouttava selkähieronta, silmänympäryshoito.

Tuhkimo kasvohoito

Täydellisin, hemmottelevin ja rentouttavin kasvohoito, jossa Tuhkimosta tulee Prinsessa.

Hemmottelukasvohoidon sisällön lisäksi ihonpuhdistus tai timanttimikrohionta, rentouttava selkähieronta, ripsien ja kulmien kestovärjäys, silmänympäryshoito, ihon tarpeiden mukainen tehoseerumi, sekä tehonaamio.

Ihonpuhdistus

Ultraääni-ihopuhdistus on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihonpuhdistus jälkiä jättämättä ja kivutta.

Ultraääni-ihonpuhdistus on ihon tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta. Hoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Timanttimikrohionta

Timanttimikrohionta tarjoaa yksinkertaisen keinon uudistaa iho ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Hoidossa käytetään steriilejä timanttikärkiä, joiden avulla iho kuoritaan. Samalla iholta imuroidaan ihosta irronneet epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko. Hoitoa suositellaan 4-10 kerran sarjoina, riippuen ihon ongelmista. Timanttimikrohionta kesäaikana vaatii vähintään SPF 50 suojavoiteen käyttöä vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen. Jo suhteellisen vähäinen timanttimikrohionnan käyttö asianmukaisten ihonhoitotuotteiden kanssa auttaa normaalin ravinnetasapainon palauttamisessa, soluaineenvaihdunnan parantamisessa ja sitä myötä ihon yleisen terveyden edistämisessä. Mikrohionnalla on mahdollista saavuttaa terve, kuulas ja kaunis iho.

Silmänympäryshoito

Silmänympäryshoito on oiva lisä mihin tahansa kasvohoitoon.

Silmänympäryshoidossa herkkää silmänympärysihoa hellitään, kosteutetaan ja ravitaan hieronnan ja naamion avulla.

Miten valitsen oikean kasvohoidon?

Suosittelemme sinua rohkeasti varaamaan ajan kasvohoitoon, aluksi vaikka meidän ”täydelliseen kasvohoitoomme”. Hoitavan kosmetologin kanssa voitte sitten heti hoitoaikasi alkajaisiksi valita sinulle parhaiten sopivan kasvohoidon sen perusteella, miltä ihosi juuri nyt näyttää ja mitä kosmetologisi siihen suosittelee. Pisin hoito ei aina ole se tehokkain. Tehokkaimmat hoidot tulevat usein kompakteissa paketeissa.

  • Mikä kasvohoito sopii minulle?
  • Voiko kasvohoidolla saada apua arpiin, akneen, pigmenttihäiriöihin tai juonteisiin?
  • Voinko allergisoitua ihonhoitotuotteillenne?
  • Onko kasvohoidoilla sivuvaikutuksia tai ihoreaktioita?

Vastaukset näihin ja moneen muuhun kasvohoitoihin liittyviin kysymyksiin löydät kasvohoito-infostamme.

Opiskelijat ovat siirtyneet viettämään koulujen lukuvuosiaikataulun mukaista kesälomaa ja palaavat työssäoppimisjaksoilleen jälleen elokuun alkupuolella.

Mikäli opiskelijahoitolan lahjakorttinne vanhenee kesä-heinäkuun aikana, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 050 540 6544 tai sähköpostitse info@fenixbeautyacademy.fi

The students are on their summer holidays, as part of the school semester schedule, and they will return to their training periods again in early August.

If your student salon gift card expires during the June-July period, please contact our customer service team on 050 540 6544 or email info@fenixbeautyacademy.fi