Edulliset jalkahoidot

Perusjalkahoitoomme sisältyy aina jalkakylpy, sekä varsinainen jalkahoidon hoidollinen osuus, johon kuuluvat tarpeen mukaan kynsien, kynsinauhojen, kovettumien, syylien ja känsien käsittely. Jalkahoidon lopuksi jalkoihin levitetään virkistävä hoitovoide. Perusjalkahoitoa voidaan täydentää toivotuilla lisäpalveluilla, kuten jalkahieronnalla, kynsien lakkauksella, kynsien geelilakkauksella tai parafiininaamiolla.

Voit koota itse unelmiesi jalkahoidon lisäämällä perusjalkahoitoon haluamasi lisäpalvelut.

Täydellinen jalkahoito

Jalkakylpy, hoidollinen osuus (kynnet, kynsinauhat, kovettumat, syylät, känsät), hieronta ja kynsien lakkaus (tavallisella kynsilakalla)

Luxus-jalkahoito

Jalkakylpy, hoidollinen osuus (kynnet, kynsinauhat, kovettumat, syylät, känsät), hieronta ja kynsien lakkaus (tavallisella kynsilakalla) sekä parafiininaamio

YUMI™ Feet -kovettumahoito

Nopeasti ja helposti toteutettava hoito on markkinoiden parhaiten vaikuttava kovettumahoito. Laadukkaan koostumuksensa ja helppoutensa ansiosta hoito on jokaisen kuivista ja kovettuneista kantapäistä kärsivän luotettava liittolainen.

Geelilakkaus varpaisiin

Geelilakkaus on ohut led-valolla kovetettava kestolakkaus, jonka kesto on huomattavasti parempi tavalliseen kynsilakkaan verrattuna. Geelilakkaus kestää parhaimmillaan jopa kaksi-kolme viikkoa, eikä se lohkeile tai kulu normaalissa käytössä tavallisen kynsilakan tapaan.

Parafiinihoito

Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja soveltuu erityisen hyvin jalkahoitoihin. Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini lievittää kipua ja jäykkyyttä. Lämmin rauhoittava parafiini elvyttää myös verenkiertoa, avaa ihohuokoset ja tasoitta juonteikasta ihoa. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä. Kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti jalkojen talvihoidoksi ja erityisesti jalkojen ihoa rasittaneen talven jälkeen, ihanien kesävarpaiden esiinsaamiseksi.