Edulliset hemmottelu­paketit

Hemmottelupaketti on nimensä veroinen. Kokonaisvaltaisissa hoidoissa arjen kiireet unohtuvat ja keho ja mieli saavat ansaitsemaansa lepoa. Hemmottelupaketti onnistuu esimerkiksi parihoitona. Eikö olisikin ihana viettää romanttinen hemmotteluhetki pariskuntana tai vaikka ihana äiti-tytär -päivä kauneushoitolassa.

PÄIVÄNPAISTE -HEMMOTTELUPAKETTI

Pakettiin sisältyy hemmottelukasvohoito ja jalkahieronta. Hemmottelupaketin kesto on noin 1 h 30 min.

Hattara -Hemmottelupaketti

Pakettiin sisältyy täydellinen kasvohoito ja YUMI™ Feet -kovettumahoito. Hemmottelupaketin kesto on noin 1 h 45 min.

POUTAPILVI -HEMMOTTELUPAKETTI

Pakettiin sisältyy täydellinen kasvohoito ja jalkahieronta. Hemmottelupaketin kesto on noin 1 h 45 min.

SATIINI -HEMMOTTELUPAKETTI

Pakettiin sisältyy täydellinen kasvohoito ja täydellinen jalkahoito. Hemmottelupaketin kesto on noin 2 h 45 min.

Huomioithan, että kaikki vartalohierontamme tai hemmottelupaketteihin sisältyvät hierontaosuudet, ovat kosmetologiopiskelijoidemme suorittamia hellävaraisia kosmeettisia hemmotteluhierontoja. Hieronnoilla ei pyritä lihasjumien avaamiseen tai syvien kudosten muokkaamiseen, vaan rentouttavaan hellään käsittelyyn, stressin lievittämiseen ja hemmotteluun. Hemmotteleva hieronta, lempeä kosketus, rauhallinen musiikki ja hämyinen valaistus, ovat reseptimme kehon ja mielen rentouttamiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen. Tähän pyrimme hemmottelupaketeissamme ja siksi hierontamme ovat enemmänkin lempeää sivelyhierontaa, kuin lihaksiin kohdistuvaa syväkudoshierontaa.

Opiskelijat ovat siirtyneet viettämään koulujen lukuvuosiaikataulun mukaista kesälomaa ja palaavat työssäoppimisjaksoilleen jälleen elokuun alkupuolella.

Mikäli opiskelijahoitolan lahjakorttinne vanhenee kesä-heinäkuun aikana, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 050 540 6544 tai sähköpostitse info@fenixbeautyacademy.fi

The students are on their summer holidays, as part of the school semester schedule, and they will return to their training periods again in early August.

If your student salon gift card expires during the June-July period, please contact our customer service team on 050 540 6544 or email info@fenixbeautyacademy.fi